We Are The Champions

Nema odmora: Zrinjski počeo pripreme za Ligu prvaka

Sport / Nogomet | 29. 05. 2017. u 05:58 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvaci Bosne i Hercegovine nemaju puno vremena za odmor jer ih već početkom srpnja očekuje pretkolo Lige prvaka, a predsjednik Upravnog odbora Zrinjskog Denis Lasić kazao je kako klupski čelnici već u ponedjeljak počinju s pripremama za novu sezonu.

"Pokušat ćemo zadržati postojeći igrački kadar i pojačati se strogo na određenim pozicijama. Tražit ćemo formirane, kvalitetne igrače koji će biti pojačanje", kazao je Lasić.

Zahvalio je svim igračima i trenerima koji su ugradili jedan djelić sebe u novi naslov prvaka.

"Bili smo tijekom sezone u puno boljoj situaciji nego što je to bilo na kraju, ali ukazala nam se šansa koju smo iskoristili. Kad se osvrnemo na cijelu sezone mogu reći da je Zrinjski zasluženo osvojio naslov prvaka", dodao je Lasić.

Veznjak Tomislav Tomić, koji je bio motor Zrinjskog zadnje dvije sezone, zahvalio je treneru Sliškoviću "koji ih je vratio iz mrtvih".

"Bila mi je čast igrati pred ovom fantastičnom publikom. Mešanović i Bilbija uradili su ono što se od njih očekuje i odveli nas do zaslužene titule. Blaž Slišković nas je digao iz mrtvih i hvala mu na tome. Čestitam mu na prvoj trenerskoj titlu koju je dugo čekao", kazao je Tomić.

Podsjetimo, nogometaši Zrinjskog drugu su godinu zaredom, a treći put u posljednje četiri sezone osvojili naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Zrinjski će u narednoj sezoni nastupiti u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a Željezničar i Sarajevo te pobjednik Kupa BiH Široki Brijeg u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Kopirati
Drag cursor here to close