Očekuje se puna Pecara

Navijačka mobilizacija u Širokom Brijegu, najavljen i karusel

Sport / Nogomet | 10. 04. 2017. u 12:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika navijačka euforija trese Široki Brijeg posljednjih dana, a kako se približava srijeda i prvi susret polufinala Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara, navijači su sve nestrpljivi, a ovakva atmosfera nije odavno zabilježena. 

S obzirom da ''Plavo-bijeli'' ove sezone igraju Ligu za ostanak, jedini put do kvalifikacije Europske lige je osvanje Kupa BiH te su na Pecari fokusirani isključivo na ovo natjecanje. 

Prema svim najavama i očekivanja, očekuje se pun stadion Pecara, a za ovu utakmicu bit će otvorena i tribina Jug koja je u posljednje vrijeme bila isključivo za akreditirane novinare.

''Cijena ulaznice za tribinu Sjever i Jug iznosit će 5 KM, a za djecu 1 KM. Na tribini Istok bit će smješteno oko 100 pripadnika navijačke skupine 'Manijaci' te će i oni plaćati ulaznice po cijeni od 5 KM'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Nogometnog kluba Široki Brijeg.

Također, ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji od jutarnjih sati na dan utakmice u klupskom restoranu ''Plavo-bijeli'', a Bljesak.info će tog dana u nagradnoj igri nagraditi čitatelje ulaznicama za ovaj iznimno važan susret.

Klub navijača Škripari za utorak, 11. travnja u 21.00 sat, najavili su karusel automobilima, koji obavezno moraju imati obilježja NK Široki Brijeg, gradskim ulicama te će i na taj način još više podignuti atmosferu i pozvati sugrađane da ispune Pecaru do posljednjeg mjesta.

Kako doznaje Bljesak.info, policija je utakmicu okarakterizirala kao visokorizičnu te će oko stadiona, ali i na samim tribina, biti raspoređeno 60-ak policijskih pripadnika iz ŽZH i HNŽ.

Utakmica je na rasporedu u srijedu s početkom u 18.00 sati uz izravan prijenos na Našoj TV, a zbog velikih gužvi na ulazima koje se očekuju apeliramo na navijače da na stadion dođu ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close