Poraz

Navijači Veleža igračima: Vratit će vam se šamarčina

Sport / Nogomet | 26. 09. 2017. u 10:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ono što su nama priredili naši igrači u subotu je sramotno i ponižavajuće. Uvreda za zdrav razum, uvreda nama navijačima koji gazimo stotine i tisuće kilometara našom dragom BiH da bi ih bodrili, da bi im bili dvanaesti igrač'', navodi se u objavi Udruge građana Mostarsko Rođeni nakon poraza Veleža u Kaknju od Rudara s 1:0 u susretu osmog kola Prve lige Federacije BiH.

''Iza nas je vjerojatno najlošija utakmica naših Rođenih u ovoj sezoni te smo nažalost ubilježili treći ovosezonski poraz. Samo jedna riječ može opisati subotnje izdanje u Kaknju – Sramota'', navode mostarski navijači.

''Uvreda je to i za ljude iz uprave našeg Veleža koji su nadljudskim naporima uspjeli osigurati optimalne uvjete za te mladiće. Šamarčina koju ste udarili nama, nama koji beskrajno volimo ovaj klub, će vam se vratiti kao bumerang, budite sigurni u to. Zapamtite, sve što uradite uradili ste sebi, kako dobro tako i loše. Budite sigurni da naše strpljenje ima granice, također budite sigurni da u izboru Vi ili Velež, uvijek izabiremo Velež'', naveli su, između ostalog, navijači.

Kopirati
Drag cursor here to close