Sigurnosni propust

Navijač pretukao igrača Vojvodine u svlačionici

Sport / Flash | 07. 07. 2017. u 17:23 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vojvodina je sinoć završila svoj nastup u Europi nakon što je u prvom pretkolu Europske lige poražena ukupnim rezultatom 3:2 od slovačkog Ružomberoka. Na domaćem su terenu prošli tjedan pobijedili 2:1, ali jučer su u gostima izgubili 2:0. Ishodom utakmice su veoma nezadovoljni bili navijači srbijanske momčadi koji su odlučili ući u njihovu svlačionicu poslije utakmice.

Goal doznaje: Sylla je već potpisao za Dinamo! Ali nije ispunio prvi uvjet iz ugovora...

Najteže je prošao Nikola Trujić koji je i fizički napadnut, a novosadski Dnevnik piše da je desetak 'navijača' Vojvodine napalo Trujića koji se poslije susreta navodno raspravljao s njima zbog čega je i postao njihova meta, prenosi Goal.hr.

"Sjedio sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom, ne znam, jer riječ je o prostoru u koji nitko, osim samih igrača i članova kluba, ne može ući.

Predvođena Slobodanom Milutinovićem, međutim, ova grupa je, dakle, ušla u našu svlačionicu, a Slobodan me je uhvatio za vrat i počeo me gurati. Optužio me je da sam se raspravljao s navijačima iako nikome ni riječ na terenu nisam rekao.

Potom me je drugi od njih, mislim da je riječ o Milutinovićevom bratu, udario šakom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da me navijači više neće trpjeti u momčadi, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću ‘vidjeti po povratku u Novi Sad”, rekao je Trujić.

Logično, nakon ovoga je istakao kako ne razmišlja o ostanku u klubu, ali da će prema svemu sudeći tužiti Vojvodinu, ali i Ružemberok.

"To što se dogodilo je prava katastrofa. U šoku sam i dalje. Sigurno je to da više nisam nogometaš Vojvodine, pokupio sam stvari i vraćam se u Beograd. Ujedno, podnijet ću tužbu i protiv Vojvodine, kao i protiv onih koji su me napali, a razmišljam da preko Uefe tužim i Ružomberok zbog ulaska u svlačionicu osobama kojima tamo nikako nije bilo mjesto.

Uglavnom, ne namjeravam više nositi dres novosadskog kluba, nema nikakvih prepreka da dobijem čiste papire i potražim novu sredinu, a i to ću, bude li zatrebalo, tražiti uz posredovanje Uefe”, jasan je bio nekadašnji mladi reprezentativac Srbije koji je u siječnju prošle godine stigao u Vojvodinu iz redova Partizana.

Kopirati
Drag cursor here to close