Crveno – crni

Navijač istetovirao Kajkuta, a ovaj prešao u ljutog rivala

Sport / Flash | 12. 08. 2017. u 19:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni napadač Saša Kajkut nakon epizode u mostarskom Zrinjskom odlučio je svoju karijeru nastaviti u dresu Željezničara s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Kajkut je ostavio dubok trag u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a prije Zrinjskog nastupao je još za Borac, Kozaru, Čelik i Krupu.

Njegove igre posebno se pamte u Zenici gdje je Kajkut za kratko vrijeme postao miljenik navijača Čelika. Ovaj iskusni napadač je ostao upamćen kao jedan od najboljih igrača zeničkog kluba u novijoj povijesti, a u dresu Čelika odigrao je 38 utakmica u svim natjecanjima i postigao je 20 golova, a nakon godinu i po u Zenici karijeru je nastavio u Kini.

Koliko je Kajkut bio omiljen među navijačima Čelika najbolje govori činjenica da je jedan od fanova ovog kluba odlučio da istetovira portret ovog napadača. Navijač Čelika je ukrasio svoje tijelo tetovažom Saše Kajkuta zbog koje danas sigurno žali, prenosi SportSport.ba.

Naime, navijači zeničkog kluba će teško oprostiti Kajkutu što je odlučio da potpiše za Želju koji je ljuti rival Čelika. Bit će zaista zanimljivo vidjeti hoće li navijač crno-crvenih odlučiti nakon svega da popravi svoju tetovažu.

Kopirati
Drag cursor here to close