Doping

Nasriju prijete četiri godine suspenzije

Sport / Nogomet | 06. 01. 2017. u 15:25 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veznjaku Seville Francuzu Samiru Nasriju (29) prijeti četverogodišnja suspenzija nakon što je Međunarodna antidopinška agencija (WADA) pokrenula istragu zbog sumnje da se dopingirao.

WADA zahtijeva hitnu istragu o tome je li francuski nogometaš kršio dopinška pravila prilikom liječenja u Los Angelesu prošlog mjeseca.

Nasri se našao na udaru Španjolske agencije za zaštitu zdravlja, koja pokriva doping u toj zemlji, zbog sumnje da je bio podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji. WADA je zabranila sportašima takvu terapiju, osim u slučaju kada se ne uzima više od 50 mililitara infuzije u šest sati, a Nasri je navodno dobio litru "Immunity IV dripa". Iz kluba su poručili kako nisu niti znali da je Nasri otputovao na tretman u SAD, piše Hina. 

Nasri ima pravo nastupa za Sevillu dok traje istraga, no iz WADA-e su poručili kako će ovaj slučaj riješiti vrlo brzo.

Francuski nogometaš trenutačno ima problema i u privatnom životu. Koncem prošle godine, sada već bivša djevojka, Anara Atanes hakirala mu je službeni Twitter profil i optužila ga za varanje.

Nasri je stigao u Sevillu u kolovozu 2016. na posudbu iz Manchester Cityja, a upravo su njegovim golom Andalužani u Zagrebu pobijedili Dinamo 1-0 u susretu H skupine Lige prvaka. Tijekom karijere igrao je i za Arsenal i Marseille.

Kopirati
Drag cursor here to close