Nakon četiri dana i 420 kilometara, biciklisti iz Mostara stigli u Vukovar
Karavana prijateljstva
OBJAVA: Utorak, 2. svibnja 2017. 8:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Biciklistička karavana prijateljstva VU 2017Biciklistička karavana prijateljstva VU 2017
0
Biciklistička karavana prijateljstva VU 2017
Biciklistička karavana prijateljstva VU 2017

Nakon 420 prijeđenih kilometara i četiri dana vožnje, 30-ak biciklista stiglo je u Vukovar

Sudionici Pete međunarodne biciklističke karavane prijateljstva Mostar – Vukovar, nakon četiri dana vožnje i oko 420 prijeđenih kilometara, stigli su u Vukovar i u utorak će sudjelovati u obilježavanju 25. godišnjice od ubojstva 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu selu.

Karavanu su u Vukovaru, ispred gradskog poglavarstva, dočekali predstavnici lokalne vlasti nakon čega su biciklisti otišli odati počast na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata te na Ovčari gdje su ispred spomenika na tom mjestu upalili svijeće, te položili cvijeće koje je poslao Sportski savez Grada Mostara.

Karavanu, kao i prethodnih godina, organizirali su Udruga za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" i Biciklistički klub Mostar, a na put je ove godine krenulo 30-tak biciklista iz Mostara, Gruda, Čitluka, Širokog Brijega, Rame, Sarajeva, Žepča, Metkovića, Zagreba, Županje i Vukovara.

Biciklističkom karavanom žele se unaprijediti prijateljski odnosi između BiH i Hrvatske, kao i Grada Mostara i Grada Vukovara, te se želi odati počast svim stradalima u BiH i Hrvatskoj, posebice u Vukovaru, ističu organizatori.

Tradicionalni pokrovitelji karavane su: gradovi Mostar, Vukovar i Županja, općine Kiseljak i Žepče te Sportski savez Grada Mostara.

Karavanu su još pomogli: GumaM, Euroherc osiguranje, Keš d.o.o. Mostar, Konoba ''Goranci'', Restoran ''Karting klub'', Hotel ''Bevanda'', Bernina, CandyMix, vinarije ''Andrija Paoča'' i ''Povratak'', zatim Leda, Jana vitamin – Jamnica, Cvjećarna ''Maslina'', Pekara ''Putnik''Jablanica, Shift Brand Design, Hercegovina Vino, GBT, Palaćinka Bar, te Biokomerc.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.