Musa: Vujošević je sposoban izvući maksimum iz igrača
Zadovoljni izbornikom
OBJAVA: Srijeda, 12. srpnja 2017. 10:32
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Džanan Musa 2017
0

''Dvije pripremne utakmice bit će to prilika da vidimo što smo do sada uradili, iako bi bilo lijepo pobijediti'', izjavio je Musa.

Košarkaška reprezentacija BiH vratila se u Sarajevo s priprema u Svetom Martinu na Muri. Izabranike Duška Vujoševića očekuju dva prijateljska susreta protiv selekcije Bjelorusije.

Reprezentativac BiH Džanan Musa ističe da su pripreme u Hrvatskoj bile intenzivne i zahtjevne, ali da su svi košarkaši odgovorili zadacima koje su dobili od izbornika.

''Slijede dvije pripremne utakmice protiv Bjelorusije i nadamo se pobjedama, ali to nije naš primarni cilj. Bit će to prilika da vidimo što smo do sada uradili, iako bi bilo lijepo pobijediti'', izjavio je Musa za Košarkaški savez BiH.

Osvrnuo se i na rad izbornika Vujoševića koji je poznat po davanju prilike mladim igračima.

''Vujošević je trener koji gura mlade igrače i sposoban je izvuči maksimum iz igrača kada vidi potencijal u njemu. Ja sam se našao u toj priči i zahvalan sam na tome'', rekao je Musa.

Dodao je da se sve ozbiljnije košarkaške reprezentacije pripremaju za Europsko prvenstvo, tako da je Bjelorusija najozbiljniji protivnik BiH protiv kojeg će igrati u pripremnom razdoblju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.