Trebinjac među Plemićima

Mrkaić: I dalje imamo najveće šanse uzeti titulu

Sport / Nogomet | 29. 03. 2017. u 08:39 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robusni napadač Zrinjskog nije se još naigrao od dolaska u Mostar, no Momčilo Mrkaić se nada da je dolaskom Blaža Sliškovića na klupu  - došlo i njegovo vrijeme.

“Logično da sam nezadovoljan minutažom, svatko želi igrati što je moguće više. Mislim da sam već do sada pokazao dosta. Ne mogu reći da ne razmišljamo tome, svakako očekujem da će se to ubuduće promijeniti u moju korist”, izjavio je za Dnevni list.

Jasno, osvrnuo se i na situaciju u klubu poslije promjene trenera.

“Nema tu neke velike promjene, što se tiče novog trenera. Svaki trener ima nešto svoje, a rekao bih da je naš novi unio malo više nogometa i igre u treninge. Igrači to uvijek vole. Od novog šefa se očekuje da nas trzne, vjerujem da ćemo uspjeti odgovoriti na to.”

Zrinjski po njemu, i dalje ima najbolje šanse uzeti trofej.

“Bez obzira na krizu, vjerujem da i dalje imamo najveće šanse osvojiti naslov. Jer iako ne igramo dobro, i dalje smo prvi. Drugim riječima, ako pronađemo pravu formu, možemo biti samo bolji. Željo se digao, i Sarajevo je tu, utakmice sa njima bit će zahtjevne, ali vjerujem da smo ih spremni odraditi na najbolji mogući način.”

Prvi protivnik u Ligi za prvaka je Krupa.

“Krupa je ekipa koja kod kuće osvaja većinu, možda dijelom i zbog te umjetne trave, ali u gostima su definitivno drukčija ekipa. Sigurno da u svom timu imaju talentiranih igrača, dobro ih poznajemo, ali naš se cilj zna”, zaključio je mladi napadač.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close