Mostarka Lejla Delalić nova prvakinja BiH u bodybuildingu
Bikini fitness
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. travnja 2017. 13:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Lejla Delalić PrvenstvoLejla Delalić F4L
0
Lejla Delalić Prvenstvo
Lejla Delalić F4L

Delalić je za vikend osvojila zlato u Jagodini te isto odličje na državnom prvenstvu BiH

Lejla Delalić nova je prvakinja Bosne i Hercegovine u bodybuildingu.

Na državnom prvenstvu održanom u nedjelju u Sanskom Mostu, Mostarka se okitila zlatom u kategoriji bikini fitness iznad 168 centimetara. Samo dan prije isto odličje osvojila je u srpskoj Jagodini na jubilarnom 20. Jagodina Openu.

''Pokazala sam i dokazala da je to jedan jako ženstven sport. Pozvala bi sve djevojke da se u što većem broju počmu time baviti, da se pripreme i natječu i da se ne boje utega i predrasuda koje se često spominju po pitanju žena i bodybuildinga. Za sve ovo je potrebno  mnogo truda i volje što za sobom povlači dosta odricanja, no na kraju vam vaš uspjeh sve to nadomjesti'', izjavila je za Bljesak.info Lejla Delalić.

Delalić nema puno vremena za odmor jer za nešto manje od mjesec dana, točnije 15. svibnja, nastupit će na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori, a iza toga na natjecanju Olympia Amateur u španjolskoj Marbelli.

''U životnoj sam formi, bilo je ovo moje najbolje izdanje do sad, a za to je zaslužan moj trener Saša Drašković s kojim ću i u budućnosti surađivati'', zaključila je Delalić.

Podsjetimo, Lejla Delalić je profesorica sporta te instruktorica aerobika, zumbe i pilatesa, a za natjecanje se priprema u teretani Fit4Life.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.