Bikini fitness

Mostarka Lejla Delalić nova prvakinja BiH u bodybuildingu

Sport / Flash | 17. 04. 2017. u 11:04 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lejla Delalić nova je prvakinja Bosne i Hercegovine u bodybuildingu.

Na državnom prvenstvu održanom u nedjelju u Sanskom Mostu, Mostarka se okitila zlatom u kategoriji bikini fitness iznad 168 centimetara. Samo dan prije isto odličje osvojila je u srpskoj Jagodini na jubilarnom 20. Jagodina Openu.

''Pokazala sam i dokazala da je to jedan jako ženstven sport. Pozvala bi sve djevojke da se u što većem broju počmu time baviti, da se pripreme i natječu i da se ne boje utega i predrasuda koje se često spominju po pitanju žena i bodybuildinga. Za sve ovo je potrebno  mnogo truda i volje što za sobom povlači dosta odricanja, no na kraju vam vaš uspjeh sve to nadomjesti'', izjavila je za Bljesak.info Lejla Delalić.

Delalić nema puno vremena za odmor jer za nešto manje od mjesec dana, točnije 15. svibnja, nastupit će na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori, a iza toga na natjecanju Olympia Amateur u španjolskoj Marbelli.

''U životnoj sam formi, bilo je ovo moje najbolje izdanje do sad, a za to je zaslužan moj trener Saša Drašković s kojim ću i u budućnosti surađivati'', zaključila je Delalić.

Podsjetimo, Lejla Delalić je profesorica sporta te instruktorica aerobika, zumbe i pilatesa, a za natjecanje se priprema u teretani Fit4Life.

Kopirati
Drag cursor here to close