Mostarka Lejla Delalić nova prvakinja Balkana u bodybuildingu
Bikini fitness
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 18:52
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Lejla Delalić Balkansko prvenstvo 2017
0

Aktualna državna prvakinja okitila se i titulom prvakinje Balkana

Nakon što je sredinom travnja postala državna prvakinja, Mostarka Lejla Delalić okitila se titulom prvakinje Balkana u bodybuildingu u kategoriji bikini fitness +168 centimetara.

Balkansko prvenstvo je održano u subotu u srpskom Čačku, a Delalić je predstavljala Bosnu i Hercegovinu. Osim BiH, na Balkanskom prvenstvu nastupili su natjecatelji iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Albanije, Rumunjske, Bugarske te domaćin Srbija.

Sljedeće natjecanje koje je očekuje je ''Olympia Amateur'' koje se održava od 9. do 11. lipnja u španjolskoj Marbelli.

''S obzirom da je riječ o natjecanju gdje me očekuje izuzetno jaka konkurencija, ulazak u finale bio bi veliki uspjeh i time bi bila izuzetno zadovoljna'', izjavila je za Bljesak.info aktualna državna i balkanska prvakinja u bodybuildingu Lejla Delalić.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.