Crvena noć

Mostarci za Velež prikupili preko deset tisuća eura

Sport / Flash | 16. 05. 2016. u 13:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni ispadanje FK 'Velež' u Prvu federalnu ligu i najteži dani u novijoj povijesti nisu ohladili navijače 'Rođenih' u Nizozemskoj da već petu godinu po redu organiziraju 'Crvenu noć' u znak podrške voljenom klubu.

Senad Džafić, Sanjin Pala i Denijal Behram, organizatori male godišnje skupštine Mostaraca u ovoj zemlji, zakazali su okupljanje u gradiću Zevenhuizen a odziv sugrađana iz grada na Neretvi po običaju je bio vrlo dobar, piše Dnevni avaz.

''Prikupili smo 10.105 eura i prezadovoljni smo, kako akcijom 'Za svoj klub' tako i organizacijom 'Crvene noći'. Raja se odazvala na naš poziv, prije svega preko društvenih mreža, zatim na naše privatne poruke. Moramo se zahvaliti 'Tomkor Group' d.o.o. Split i donaciji od 1000 eura zatim Mustafi Kečeviću iz Trebinja i akciji koju je sam napravio u Švedskoj i sakupio 735 eura, nezaobilaznoj fondaciji Slipičević i donaciji od 500 eura kao i familij Džafić ispred 'Eethuis' Mostar, 600 eura. Oko 132 donatora se odazvalo na nas poziv i zato se svima moram zahvaliti', rekao je Danijal Behram, u ime organizatora.

Mostarce iz Nizozemske i nekoliko susjednih zemalja glazbom je zabavljao Senad Musić, a pored glazbe, plesa, pjesme, organizirana je i tombola, a pojedincima su uručeni i pokloni.

'Crvena noć' okupila je i prijatelje FK 'Velež' i Mostara iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, Sandžaka, Vojvodine. I ovaj put vjerni navijači 'Rođenih', njih oko 150 poručili su da ne misle stati s pomaganjem i brigom za voljeni klub.

Prikupljeni novac namijenjen je dovršetku radova na pomoćnom terenu stadiona u Vrapčićima, točnije za nabavku pomoćnog materijala neophodnog za trening svih kategorija igrača, a sve će biti u tijesnoj suradnji s Udruženjem građana 'Mostarski Rođeni' koji su specijalno ovim povodom stigli u Nizozemsku i preuzeli donaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close