Trčanje

Mostarci uspješno pohodili Splitski polumaraton

Sport / Ostali sportovi | 06. 03. 2017. u 09:01 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupina od osam Mostaraca i Mostarki prošlog je vikenda uspješno sudjelovala na splitskom polumaratonu - svi su istrčali distancu od 21,1 km.

Najuspješniji trkač iz Mostara bio je Ivan Leženić s vremenom 1 sat i 28 minuta, što je više nego respektabilan rezultat za amatera/rekreativca. Ovo ujedno zasad predstavlja i šesto najbolje vrijeme istrčano u muškoj konkurenciji 2017. među bh. trkačima.

Ostali rezultati: Darko Vidović (1:40), Vedran Markotić (1:47), Danijel Zelenika (1:55), Bojan Bender i Teo Jergović (2:09), Alma Okić i Vedrana Božić (2:23), Filip Dodig (2:29).

“Ovo je bio prvi grupni odlazak Mostaraca na jednu utrku, a svi trkači su bili amateri/rekreativci. U Mostaru postoji skupina od nekih trideset do četrdeset ljudi koji komuniciraju preko Facebook grupe pod nazivom Mostar runners, a sve koji su zainteresirani za trčanje, žele početi s rekreativnim trčanjem, traže informacije ili društvo ovim putem pozivamo da nam se pridruže”, poručili su mostarski trkači.

“Oni koji se osjećaju spremnima mogu nam se pridružiti 9. travnja 2017 na prvom polumaratonu u Mostaru – MostarHalf Marathon Central osiguranje 2017.. Sve prijave na www.kinezis.ba. #MostarHalf.”

Kopirati
Drag cursor here to close