Mostarac razvalio Ganca
Boks
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 14:49
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Mostarac razvalio Ganca
4

Emil Markić slavio je tehničkim nokautom u trećoj rundi

Emil Markić slavio je tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Ganca Ninsawa Napora koji boksa pod njemačkom zastavom u svom 27. profesionalnom nastupu u Hannoveru.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Zijad Turkovic
prije 8 dan.
Normalno kad se s levaton borio krvi ti kakav mu je skor jedan mec imao covjek..ali neka dobro je neka nabija skor na levatima.
+31
-23
2
BA
Chrome
bezoni bimbe
2. bezoni bimbe
prije 8 dan.
Jedini levat si ti,jer ne znas ni tipkat a kamoli nesto korisno raditi.Osim toga lik na slici uopste nije taj bokser i nije istina da ima samo jednu borbu.Emil ima 26:2 scor,nedavno je izgubio od dosta persperktivnog Ruskog borca koji trenira u Americi,neporazenog profesionalca sto govori da se ne bori samo protiv kanta kako ih ti zoves.Da imas neko osnovno znaje o Boxu imao bi vise postovanja jer su to ljudi koji proliju dosta krvi i znoja
+28
-4
1
-
Chrome
Brtovic Tatarski
prije 8 dan.
Zijo de opusti se...Markić je namlatio Ganca a ne GANCIA ti odmah skonto namlati TVOGA pa pjeniš bez veze
+16
-2
0
FR
Chrome
Zijad Turkovic
prije 7 dan.
Bimbe konju ja za te box izmislio levatu jedan.a jedini umar sto je imao score pozitivan..pogledaj na boxrecu ostale ako znas sto je boxrec?? Mazlume jedan [cenzura]
+1
-4
1
BA
Chrome