Mostarac razvalio Ganca
Boks
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 14:49
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Mostarac razvalio Ganca
4

Emil Markić slavio je tehničkim nokautom u trećoj rundi

Emil Markić slavio je tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Ganca Ninsawa Napora koji boksa pod njemačkom zastavom u svom 27. profesionalnom nastupu u Hannoveru.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Zijad Turkovic
prije 66 dan.
Normalno kad se s levaton borio krvi ti kakav mu je skor jedan mec imao covjek..ali neka dobro je neka nabija skor na levatima.
+31
-23
2
BA
Chrome
bezoni bimbe
2. bezoni bimbe
prije 66 dan.
Jedini levat si ti,jer ne znas ni tipkat a kamoli nesto korisno raditi.Osim toga lik na slici uopste nije taj bokser i nije istina da ima samo jednu borbu.Emil ima 26:2 scor,nedavno je izgubio od dosta persperktivnog Ruskog borca koji trenira u Americi,neporazenog profesionalca sto govori da se ne bori samo protiv kanta kako ih ti zoves.Da imas neko osnovno znaje o Boxu imao bi vise postovanja jer su to ljudi koji proliju dosta krvi i znoja
+28
-4
1
-
Chrome
Brtovic Tatarski
prije 66 dan.
Zijo de opusti se...Markić je namlatio Ganca a ne GANCIA ti odmah skonto namlati TVOGA pa pjeniš bez veze
+16
-2
0
FR
Chrome
Zijad Turkovic
prije 64 dan.
Bimbe konju ja za te box izmislio levatu jedan.a jedini umar sto je imao score pozitivan..pogledaj na boxrecu ostale ako znas sto je boxrec?? Mazlume jedan [cenzura]
+1
-4
1
BA
Chrome