Mostar: Sucu Mariću devastirali automobil
208 ZOS
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 12:57
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Bruno Marić
0

Crnim sprejem na automobil su napisali 208 ZOS odnosno ''Zakon o sportu', te na prednjoj strani napisano je HNS i prekriženo crnim sprejem.

Nogometnom sucu Bruni Mariću, koji se odazvao organizatorima humanitarne utakmice u Mostaru, vandali su devastirali automobil.

U noći sa četvrtka na petak vandali su devastirali automobil poznatog suca iz Daruvara.

Crnim sprejem na automobil su napisali 208 ZOS odnosno ''Zakon o sportu', te na prednjoj strani napisano je HNS i prekriženo crnim sprejem.

"Bruno Marić je gospodin koji se odazvao na utakmicu, prevalio preko 1.300 kilometara da bude sudionik ovog spektakla, osigurao glavnu nagradu Vikend za dvije osobe u Daruvaru i još mnogo dobroga donio Humanitarnoj utakmici. Oštro osuđujemo ovaj potez vandala, te poručujemo kako će krivac biti nađen i kažnje sukladno zakonu. Bruni Mariću veliko hvala za sve", javljaju organizatori.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.