4000 m2

Mostar: Otvoren Arena Sport Centar, najsuvremeniji sportsko-rekreacijski centar u regiji

Sport / Flash | 09. 04. 2016. u 16:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano otvorenje najsuvremenijeg sportsko-rekreacijskog centra pod nazivom "Arena Sport Centar", upriličeno je u petak, 8. travnja u Mostaru.

Inicijatori projekta su braća nogometaši, Ivica i Damir Džidić koji su Mostarcima odlučili pružiti uvjete za sportske, ali i rekreativne aktivnosti.

Sportski kompleks se prostire na četiri tisuće metara četvornih i nudi mnoštvo sadržaja za sportaše, ali i rekreativce. Sportska dvorana se sastoji od dva malonogometna terena s umjetnom travom koji se mogu koristiti i kao jedan veliki. Tribina je kapaciteta 300 sjedećih mjesta. U sklopu centra se nalazi caffe pizzeria s 74 sjedeća mjesta, kao i dječja igraonica.

Za ljubitelje rekreacijskih aktivnosti, na katu se nalazi suvremeno opremljeni fitness centar na 700 metara četvornih, ujedno i najveći u regiji, opremljen najmodernijim spravama, zadnjom linijom ‘Techno gym’ sprava. Od ukupno 700 metara četvornih fitness centra, 200 je opremljeno za grupne treninge, poput zumbe, yoge i pilatesa.

Nedostatak adekvatnog sportskog objekta koji bi zadovoljio potrebe sportskih klubova s područja našeg grada, koji se stalno susreću s problemom prostora radi nedostatka sportske dvorane i sportskih igrališta, Arena sport centar će zasigurno doprinijeti poboljšanju sportske priče u gradu na Neretvi.

Kopirati
Drag cursor here to close