Mostar: Knjiga o treningu mladih plivača
Tri autora
OBJAVA: Subota, 18. ožujka 2017. 0:08
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Knjiga trening mladih plivačaKnjiga trening mladih plivača2Knjiga trening mladih plivača3Knjiga trening mladih plivača4Knjiga trening mladih plivača5Knjiga trening mladih plivača6
1
Knjiga trening mladih plivača
Knjiga trening mladih plivača2
Knjiga trening mladih plivača3
Knjiga trening mladih plivača4
Knjiga trening mladih plivača5
Knjiga trening mladih plivača6

O knjizi su pisali bivši svjetski rekorder i prvak u plivanju Gordan Kožulj, te sudionik nekoliko Olimpijskih igara Janko Gojković.

Mostarski Centar za kulturu ugostio je predstavljanje knjige 'Trening mladih plivača - mladi pobjednici' autora Almira Pope, Damira Đedovića i Rijada Novakovića.

Na mostarskom predstavljanju osim autora, o knjizi su govorili Ekrem Čolakhodžić, Haris Alić, Ćamil Habul, a kratko su se obratili predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, te direktor Centra za kulturu Senad Suljić.

O knjizi su pisali bivši svjetski rekorder i prvak u plivanju Gordan Kožulj, te sudionik nekoliko Olimpijskih igara Janko Gojković.

Autori su naveli kako je knjiga namijenjena svim poznavateljima i ljubiteljima sporta i plivanja, a prvenstveno studentima za sport i tjelesni odgoj, profesorima sporta, kao i budućim trenerima plivanja.

Pored brojnih zainteresiranih, predstavljanju su prisustvovali članovi plivačkih klubova 'Zrinjski', 'Velež', 'Orka', te predstavnici plivačkog saveza BiH i FBiH.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Tito Bezkomunizma
1. Tito Bezkomunizma
prije 152 dan.
Spavas li mirno Damire Đedovicu!
+3
-0
0
BA
Chrome