Škoda XC liga

Mostar domaćin biciklističke utrke Škoda XC lige

Sport / Flash | 03. 09. 2016. u 13:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje brdskih biciklista MTBA u nedjelju 4.9. na stazi Fortica organizira četvrtu po redu utrku 'Škoda XC Lige'. Start i cilj utrke je na lokalitetu brda Fortica iznad Mostara.

Kako se navodi u priopćenju, utrke će biti podijeljene po kategorijama, a dužina staze je 4 km. Mladi kadeti će voziti dva kruga, kadeti tri kruga, juniori četiri kruga, sudionici kategorije elite šest krugova, veterani A tri kruga, veterani B i C po dva kruga, žene tri kruga, hobby 1 i 3 po dva kruga i hobby 2 vozit će tri kruga.

Za najbolje iz svih kategorija osigurane su novčane nagrade, te medalje i diplome. Start prve utrke je u 12 sati, dok se prijave i podjela brojeva vrši između 10 i 11 sati. Licencirani natjecatelji oslobođeni su startnine, dok nelicencirani natjecatelji moraju uzeti jednodnevno osiguranje u iznosu od 5 KM te uplatiti startninu 5 KM, što znači ukupno 10 KM.

Tijekom subote iza 16 sati staza će biti otvorena za trening. Kako se navodi iz MTBA za utrku vrijedi UCI pravilnik, pravilnik BiSaBiH, te pravilnik Brdsko biciklističke asocijacije, dok vozači voze na vlastitu odgovornost. Za sve informacije oko utrke zainteresirani se mogu obratiti organizatoru putem maila [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close