Luka, oprez!

Modrić vs Recio: Ponovni susret s igračem koji ga je teško ozlijedio

Sport / Flash | 20. 01. 2017. u 21:07 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što je dobroga napravio u dosadašnjem dijelu sezone, Real Madrid je u samo dvije utakmice pretvorio u očaj, a dijelom i prijezir navijača.

Porazi od Seville (1:2) u Primeri i od Celte u Kupu kralja (također 1:2, na domaćem terenu) izazvali su ogorčenje i bijes navijača, koji su putem društvenih mreža igračima poručili - Modrić je jedini dobar, ne zaslužujete ga, koliko ste loši!

Za Luku Modrića je pak iduća prvenstvena utakmica na Estadio Santiago Bernabeu (subota, od 16:15) u neku ruku posebno značajna.

Naime, ponovno će se naći oči u oči s Reciom iz Malage, koji ga je u travnju 2015. teško ozlijedio i praktično ga do kraja te sezone izbacio iz stroja.

Tadašnji trener Reala Carlo Ancelotti dobio je žestoke kritike što je tada Modrića uvrstio u ekipu, budući da protivnik nije bio težak, a Hrvat se upravo bio oporavio od jedne ozljede.

Te su kritike imale dodatnog smisla, jer je narednu utakmicu Real igrao protiv Atletica, pa je Modrićev povratak u tim imao više smisla protiv gradskog rivala u važnoj utakmici.

Recio i Modrić susreli su se ponovno na travnjaku u sezoni koja je slijedila nakon teške ozljede hrvatskog veznjaka, a njegov 'flaster' iz Malage dobio je žuti karton zbog preoštre igre, podsjeća Marca.

Recio je izjavio kako Modrić, čak i uz striktno pokrivanje i ometanje, predstavlja jednog od najboljih igrača svijeta, u što se osobno uvjerio, pokušavajući čuvati Hrvata.

Toliko je zadivljen Modrićevim nogometnim vještinama da nakon svake utakmice ide tražiti njegov dres za uspomenu.

Kopirati
Drag cursor here to close