Čeka naslov prvaka

Modrić odigrao ''okruglo'' 200 utakmica za Real

Sport / Nogomet | 13. 03. 2017. u 14:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić, koji je u nedjelju protiv Betisa odigrao 200. utakmicu za Real Madrid, rekao je kako će svaka sljedeća utakmica biti teška poput finala, ali da se nada osvajanju naslova prvaka Španjolske u čemu nije uspio od dolaska u klub 2012. godine.

''Od sada će biti teško pobjeđivati jer se svi pred kraj sezone žestoko bore za bodove. Bodovi svima trebaju pa će svaka sljedeća utakmica biti poput finala. To se vidjelo u La Coruni, gdje je Barcelona izgubila bodove, a to se vidjelo i u našem susretu protiv Betisa'', rekao je 31-godišnji vezni igrač podno stadiona Santiago Bernabeu, prenosi HRT.

Barcelona je u nedjelju izgubila na gostovanju kod Deportiva 1:2, dok je Real Madrid pobijedio Betis 2:1.

Na ljestvici Real Madrid vodi sa 62 boda uz utakmicu manje, slijede Barcelona sa 60, Sevilla sa 57, Atletico Madrid sa 52, Villarreal s 48 bdoova ...

Real Madrid je posljednji naslov prvaka Španjolske osvojio u maju 2012., a Modrić je u klub stigao tri mjeseca poslije. Od tada je odigrao 200 utakmica u bijelom dresu pa mu je klupski predsjednik Florentino Perez u nedjelju poklonio dres s brojem 200.

Kopirati
Drag cursor here to close