Zbog iskaza na sudu

Modrić napušta reprezentaciju!?

Sport / Flash | 08. 07. 2017. u 12:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić otkrio je Španjolskoj da razmišlja o napuštanju hrvatske reprezentacije, čiji je kapetan i za koju je odigrao 96 utakmica i postigao 11 golova.

U velikom intervjuu za Marcu, jedan od najuglednijih sportskih dnevnika na svijetu kojeg čita oko dva milijuna Španjolaca, Modrić je dao naslutiti da razmišlja o prestanku igranja za Hrvatsku nakon pritiska javnosti zbog njegove amnezije i promjene iskaza u korist Zdravka Mamića na suđenju gazdi hrvatskog nogometa.

Zbog ekskluzive s Modrićem, u Hrvatsku se zaputio Marcin glavni urednik Hugo Cerezo, kojem je Realov ključni čovjek u luksuznom resortu Punta skala ovako objasnio amneziju i promjenu iskaza u korist Mamića, prenosi Index.hr.

"To je neugodna i komplicirana situacija, ali meni je savjest čista. Moram čekati da se to što prije završi i o tome ne mogu razgovarati, to mi je neugodno i komplicirano.

To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa vezano uz to jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo, i da će se sve brzo završiti kako bih sve to mogao zaboraviti.

Mnogi u Hrvatskoj me sada napadaju, a ne znaju kakva je zapravo situacija. Teško mi je, ali ne mogu iz svoje kože.

Reprezentacija? Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom i dobro se pripremiti za sezonu u klubu."

Kopirati
Drag cursor here to close