Slovenac u dresu Širokog

Močnik: Drago mi je što sam dio sportskog ponosa Hercegovine

Sport / Košarka | 10. 04. 2017. u 16:02 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog u utorak igraju posljednju ovosezonsku utakmicu na Pecari. Naime, u osmom kolu Lige za ostanak dočekuju Bošnjak iz Hadžića, a utakmica je na rasporedu u 19.00 sati.

Utakmicu je najavio jedan od najboljih igrača Širokog Slovenac Jan Močnik osvrnuvši se i na cijelu sezonu.

''Prvo bih želio čestitati suigračima i stručnom stožeru na osvojenom prvom mjestu u Ligi za ostanak. U utorak protiv Bošnjaka ćemo ući maksimalno ozbiljno kako bi došli do pobjede na posljednjoj domaćoj utakmici pred našim navijačima. Ova sezona je skoro pa završila, tako da mogu reći da, iako smo igrali Ligu za ostanak mislim da je na kraju to bila jedna jako pozitivno dobra sezona uz dosta uspona i padova, puno teških poraza, ali u isto vrijeme puno dobrih trenutaka'', izjavio je Močnik za službenu klupsku Facebook stranicu.

Slovenac ističe da je u ovoj sezoni davao 100 posto od sebe te da je zadovoljan sezonom provedenom u Širokom uz mlade i talentirane igrače koji su pokazali napredak.

''Smatram da u životu nije bitno savršenstvo nego napredak. Vjerujem da smo ima Kaštropil, Peršić i ja im puno pomogli svojim iskustvom'', dodao je.

''Za kraj bih htio reći da se vidi da je HKK Široki veliki klub i da sigurno zaslužuje mjesto među najboljima, i jako mi je drago što sam i ja dio sportskog ponosa Hercegovine'', zaključio je Slovenac Jan Močnik koji je uvjerljivo prvi asistent BiH Lige sa 8,3 asisetncija i 14 koševa po utakmici.

Gledatelje, kao i svaku dosadašnju utakmicu, očekuje i nagradna igra u kojoj mogu osvojiti dres i poklon pakete. Prijenos utakmice možete pratiti na službenom YouTube kanalu Košarkaškog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close