Marko Mihojević

Mladi Hercegovac novi kapetan Sarajeva

Sport / Nogomet | 21. 06. 2017. u 10:38 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Sarajevo dobio je novog kapetana. Stručni stožer "Bordo" kluba u utorak je upriličio glasovanje među igračima, a prvotimci su izabrali Marka Mihojevića za novog kapetana.

Dvadesetjednogodišnji talentirani defanzivac, koji je rođen u Trebinju, imat će priliku predvoditi momčad Sarajeva na terenu u sezoni 2017./2018.

''Izuzetna mi je čast ukazana od mojih suigrača i osjećam se jako sretno. Velika je obaveza, odgovornost, ali i čast nositi kapetansku traku najvećeg kluba u državi i za mene je ovo ogromna motivacija da pružam još bolje partije u dresu voljenog kluba'', rekao je novi kapetan FK Sarajevo.

Mihojević je standardni član U-21 reprezenatacije Bosne i Hercegovine, a zahvaljujući svojim borbenim nastupima na kraju protekle sezone dobio je nagradu ''Ismir Pintol'' od navijača FK Sarajevo.

Također, Mihojević je u proteklih godinu dana dva puta proglašen za najboljeg igrača mjeseca, a u dresu prve momčadi Sarajeva odigrao je 52 službene utakmice, uz jedan postignut pogodak.

Put do prve momčadi Sarajeva vodio je Mihojevića kroz Akademiju FK Sarajevo, gdje je pružao sjajne partije i nagovijestio svoj veliki talenat, kojeg je potvrdio u prvoj momčadi koševskog premijerligaša, priopćeno je iz FK Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close