Bivši bh. reprezentativac

Mladen Bartolović preuzeo Cibaliju

Sport / Nogomet | 28. 03. 2017. u 08:22 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odlaska Austrijanca Petera Paculta, Cibalia je objavila ime novog trenera. Legendarni igrač vinkovačke momčadi, bivši igrač Hajduka, Dinama i reprezentacije BiH sjest će na klupu trenutačno posljedne momčadi 1. HNL.

“Mladen Bartolović od danas je službeno trener našeg kluba te već sutra preuzima momčad koju nadolazećeg vikenda očekuje ogled s Rijekom, ali i nastavak borbe za očuvanje prvoligaškog statusa”, objavila je Cibalia na službenoj Facebook stranici, prenosi HRT.

Mladen Bartolović u Vinkovce je stigao još početkom sezone 1998./1999., a u dresu Cibalije debitira 9. kolovoza 1998. godine u domaćem susretu s Rijekom.

U ožujku iduće godine upisuje svoj prvi pogodak, a u dresu vinkovačke momčadi zabio je još 58 puta u 255 službenih nastupa. Osim što je najbolji strijelac Cibalije u HNL-u, nalazi se na trećem mjestu popisa igrača s najviše nastupa.

Svoj trenerski posao započeo je u Cibaliji i to s mlađim uzrastima, sjajne rezultate nizao je s juniorima, a bio je i pomoćnik prvom treneru Damiru Milinoviću.

Kopirati
Drag cursor here to close