#BaddestManOnThePlanet

Miočić poslao novu poruku Joshui

Sport / Ostali sportovi | 12. 09. 2017. u 12:21 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stipe Mioćić pročitao je nedavne izjave Anthonyja Joshue, boksačkog prvaka svijeta u teškoj kategoriji, i odgovorio mu na svom Twitteru te ga još jednom pozvao na međusobni okršaj.

"Da želim, razbio bih te UFC-ove borce. Ne možete tako razgovarati sa mnom. Išamarao bih ih", poručio je Joshua nakon što ga je u posljednjih nekoliko mjeseci na meč izazvalo nekoliko MMA boraca, među kojima je najglasniji bio Stipe Miočić, prvak UFC-ove teške kategorije, a koji je trenutno bez protivnika, navodi Index.hr.

Gore navedenu izjavu Joshue Miočić citirao je na Twitteru i napisao: "Prebiti sve UFC-ovce? To sam već napravio. Želiš se pridružiti popisu?

Nema sumnje da odgovor boksačkog prvaka neće trebati dugo čekati jer njihovo prepucavanje traje već tjednima, ali još nisu pobudili dovoljno velik interes šire javnosti da bi otvorili pregovore o borbi.

Joshuu, nakon pobjede protiv Klička, čeka obavezna obrana pojasa protiv Kubrata Puleva, ali nedavno je rekao da je razmišljao o ulasku u drugi sport.

"Ja nisam UFC-ov borac. Ja vas ne mogu staviti u submission, ali ja znam kako udarati nogama, znam kako koristiti laktove i znam kako udarati šakama ljude. Moj je jedini nedostatak taj da ne znam izvući submission, ali bih se sigurno potukao", poručio je Joshua.

No ni Stipe nema problem s povratkom u boksački ring, što pokazuje svaki put kad uđe u oktogon i nokautira protivnika za protivnikom svojim silovitim udarcima.

Osim Miočića, interes za novom borbom MMA protiv boksa pokazao je i Alistair Overeem, kojeg je Miočić prošle jeseni nokautirao.

Kopirati
Drag cursor here to close