Mešanović uoči Radnika: Nitko motiviraniji od nas
Zrinjski
OBJAVA: Utorak, 16. svibnja 2017. 12:28
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Mešanović uoči Radnika: Nitko motiviraniji od nas
0

“Moramo se maksimalno spremiti za ono što nas čeka u Bijeljini, moramo biti spremni za sve varijante njihove igre”

U Zrinjskom znaju što im je činiti dva zadnja kola. Dobiti obje utakmice i nadati se povoljnom ishodu sarajevskog derbija. 

Napadač Jasmin Mešanović ističe da je raspoloženje u taboru Plemića na razini...

“Sigurno da je atmosfera bolja nego uči utakmice sa Sarajevom – zbog naše pobjede, ali i kiksa Željezničara u Krupi”, rekao je Mešanović za Dnevni list. 

“Pred nama je sada teška utakmica protiv Radnika koja nas, ako dobijemo, a Sarajevo također pobijedi Željezničara, može gurnuti u situaciju da se pred zadnje kolo nađemo korak od titule”, dodao je. 

Protivnik u sljedećem kolu bit će Radnik u Bijeljini. 

“Radnik jeste bio upao u malu rezultatsku krizu (posljednju pobjedu ubilježili 11. ožujka protiv Slobode, op. a.), ali i dalje su kvalitetni. Moramo se maksimalno spremiti za ono što nas čeka u Bijeljini, moramo biti spremni za sve varijante njihove igre…, a dobro znamo odakle prijeti najveća opasnost.”

“Svaka ekipa ima veliki motiv odigrati što bolje protiv prvaka, da se dokaže. Ali s druge strane, nitko ne može imati veći motiv od nas i to ćemo i pokazati”, dodao je prvi topnik Plemića. 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.