Zrinjski

Mešanović: Još se tražimo, ali to nije toliko loše

Sport / Nogomet | 13. 03. 2017. u 12:31 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u Doboju kod Kaknja upisao drugu proljetnu pobjedu i tako zadržao dva boda ispred Sarajeva, a po riječima napadača Jasmina Mešanovića tada su on i društvo pokazali i naznaku napretka u igri. 

“Bila je to teška utakmica protiv motiviranog protivnika koju smo morali dobiti i srećom to je i bio slučaj, rekao je Mešanović za Dnevni list. 

“Dobro smo se postavili od samog početka, imali smo još par dobrih prilika kao i oni, i na kraju osvojili tri vrlo važna boda”, dodao je.

Zrinjski ovog proljeća još ne djeluje kao da se pronašao, ali po Mešanoviću to ne treba zabrinjavati. 

“Sigurno da još nismo na željenom nivou na kojem trebamo biti, ali možda je i bolje da je tako. Jer sada imamo prostora za napredak. Vjerujemo da ćemo se nastaviti dizati, a utakmica u Doboj Kaknju već je pokazala napredak”, rekao je. 

U srijedu za polufinale Kupa

Sljedeći izazov zove se Široki Brijeg - u srijedu na Pecari od 17 sati čeka uzvrat četvrtfinala Kupa u koji Plemići unose dva gola zaostatka (0:2). 

“Širokom je to jedina šansa da spasi sezonu, a imaju tih 2:0. Svjesni smo da smo podbacili, ali sigurno da na Pecaru idemo uzdignute glave pokušati izboriti polufinale”, rekao je Mešanović. 

“Već smo prethodnih godina znali pokazati da na Pecari možemo dobro odigrati pa i preokrenuti utakmicu. I dalje vjerujemo u prolaz dalje, a Kup nam je itekako važan. Jer na početku sezone smo istaknuli da ćemo, ukoliko nam se pruži prilika, pokušati otići do kraja na oba fronta.”

Kopirati
Drag cursor here to close