Široki Brijeg - Ordabasy

Menalo: Vrijeme je da zabijem pogodak

Sport / Nogomet | 28. 06. 2017. u 17:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan prije 47. utakmice koju igraju u UEFA-inim kupovima, nogometaši Širokog Brijega imali su uobičajeni trening. U utorak navečer su radili na stadionu Pecara gdje rijetko treniraju, ali ovaj put željeli su isprobati travnjak kako bi se bolje prilagodili uvjetima koji će vladati i u četvrtak navečer (20.30 sati) protiv Ordabasya.

''Sve je u redu, svi smo zdravi, dobro radimo i jedva čekamo utakmicu. U srijedu ujutro smo imali slobodno, nije bilo treninga, kratko je Večernjaku prokomentirao Danijel Kožul, koji konkurira za mjesto u srednjem redu, ali i na mjestu braniča.

''Dane me je malo nagazio na treningu, naravno nenamjerno. Boli, ali to će proći. Da i neće, zaboravit ću jer igramo važnu utakmicu. Pogodak? Pa, mislim kako je vrijeme da ga zabijem, nisam dugo. Mada, nije važno tko će dati pogodak, ja ili netko drugi. Može i vratar Luka Bilobrk. Bit će mi drago kao da sam ga ja zabio'', priča za Večernji list Luka Menalo, koji se kao i Stjepan Lončar kasnije uključio u pripreme zbog reprezentativnih obveza.

''Očekujem puno gledalište i podršku kakvu smo imali protiv Sarajeva'', dodao je Menalo i napomenuo da je momčad od utorka navečer u karanteni u hotelu Park.

U srijedu ujutro trener Goran Sablić i dokapetan Josip Barišić govorili su na press konferenciji, a u 14.00 sati svi igrači i stručni stožer podržali su akciju službenog Fan shopa NK Široki Brijeg kupivši godišnje ulaznice za Pecaru te prijavivši se za članske iskaznice.

S Pecareu su poslali popis igrača UEFA-i koji konkuriraju za nastup protiv Ordabasyja: Luka Bilobrk, Martin Zlomislić, Nikola Marić, Dino Ćorić, Josip Ćorluka, Stipo Marković, Ivan Milićević, Slavko Bralić, Josip Barišić, Toni Nikić, Danijel Kožul, Jure Ivanković, Damir Zlomislić, Mateo Marić, Božo Vukoja, Luka Begonja, Josip Ćorić, Stjepan Lončar, Wagner Santos Lago, Mario Marina, Luka Menalo, Dejan Čabraja, Ivan Krstanović, Stipe Jurić. Zlomislić i Marina u međuvremenu su napustili Pecaru.

Klub može prijaviti još jednog igrača 24 sata uoči utakmice, a to će najvjerojatnije biti Luka Grubišić.

Kopirati
Drag cursor here to close