Potvrđeno

Mehmed Janjoš ostaje na klupi Sarajeva

Sport / Nogomet | 29. 05. 2017. u 14:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručni stožer FK Sarajevo, na čelu s Mehmedom Janjošem, predvodit će ''Bordo'' klub i u sljedećoj sezoni 2017./2018.

Klub je iskoristio ugovornu klauzulu uz dogovor s Janjošem, te će popularni ''Čala'' zajedno sa svojim suradnicima započeti pripreme za predstojeću sezonu, objavio je klub s Koševa iza kojeg je sezona bez trofeja. 

''Naravno, drago mi je zbog nastavka suradnje. Želja nam je da sa Sarajevom napravimo što bolje rezultate. Svi mi u klubu, ali i oko kluba, moramo biti svjesni situacije, da samo zajedno možemo ostvariti željene ciljeve'', rekao je Janjoš, osvrnuvši se na početak priprema.

''Nema mnogo vremena za odmor. S pripremama počinjemo 7. lipnja. Radujemo se već okupljanju, jer imamo svoj cilj. Krajem mjeseca lipnja nas očekuju i europske utakmice, gdje želimo predstaviti klub, grad i državu u najboljem svjetlu.''

Kada je riječ o igračkom kadru, Janjoš je rekao sljedeće: ''U razgovoru s klupskim rukovodstvom, tražit ćemo nekoliko pojačanja. Četiri ili pet igrača su nam neophodna za ovo što želimo, isto tako, priključit će nam se nekoliko dječaka iz Akademije.''

S Mehmedom Janjošem u sljedećoj sezoni, u stručnom stožeru će ostati pomoćnici, Senad Repuh, Zijad Švrakić, te trener vratara Irfan Handžić i kondicijski trener, Slobodan Klačar.

Kopirati
Drag cursor here to close