koji profesionalac!

Luka u top formi: Vratio se na trening s dva kilograma manje od norme!

Sport / Flash | 14. 07. 2017. u 17:12 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajedno sa svojim suigračima iz Real Madrida, Luka Modrić se ovog tjedna vratio na trening, ali možda je bio i previše spreman za zahtjevnog kondicijskog trenera Antonia Pintusa, prethodno izgubivši težinu tijekom ljeta.

Prošloga tjedna hrvatski se nogometaš opušten pojavio na naslovnici sportskog lista MARCA, pozirajući tako da se u pozadini oslikava njegov Zadar, uz čisto Jadransko more. Luka je, čini se, spreman za nove uspjehe s Los Blancosima.

"Kada nešto osvojite, želite ponovno pobijediti, i sve više i više te vas ambicija vodi da se brinete o sebi", rekao je najbolji hrvatski nogometaš proteklog desetljeća.

Međutim, njegov godišnji odmor nije podrazumijevao samo ležanje na suncu, piše MARCA, jer je kreativni veznjak jedan od pojedinaca koji su se u momčad vratili s dva kilograma manje od predviđene tjelesne težine za njegove dimenzije.

Pintus će sada s Modrićem raditi kako bi 31-godišnjem mozgu ekipe pomogao obnoviti svoju snagu, unatoč tome što je hrvatski igrač već samostalno bio vrlo aktivan kako bi ostao fit .

Superstar mora učiniti sve što može kako bi zadržao svoje startno mjesto ove sezone, jer igrači kao što su Marcos Llorente, Isco, Marco Asensio i Modrićev zemljak Mateo Kovačić i dalje se bore za svoju poziciju u startnoj postavi, piše ovaj renomirani list u svome online izdanju.

Trenirajući trenutačno na sveučilišnim terenima UCLA u Kaliforniji, Modrić je svjestan da se vrhunski posao mora nastaviti, znajući da je prošle sezone završio na najvišoj natjecateljskoj razini, unatoč suočavanju s dvjema ozljedama.

Bivši igrač Tottenhama svjestan je koncentracije talenata u ekipi Reala i već je razgovarao s trenerom Zinedine Zidaneom o tome kako maksimalno iskoristiti svoje sposobnosti, kako bi izvukao maksimum od svoje karijere, s konačnom namjerom da u glavnom gradu Španjolske ode i u nogometnu mirovinu. Kad god da to bude...

Kopirati
Drag cursor here to close