Jozića ledina

Ljubotići dobili novo igralište

Sport / Flash | 25. 06. 2017. u 17:19 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ljubotićima je svečano otvoreno novo igralište na prostoru zvanom „Jozića ledina“.

U subotu, 24. lipnja, u predvečernjim satima okupio se veliki broj mještana, prijatelja i njihovih gostiju kako bi zajednički proslavili i uživali u novoizgrađenom i sređenom igralištu za nogomet. Igralište, kao i sve prisutne, blagoslovio je župnik fra Mario Knezović.

Igralište je postojalo i prije, samo što je njegovo stanje bilo u lošim uvjetima i nikome nije bilo prihvatljivo za igru.  Taj prostor se uvijek zvao „Jozića ledina“, a tako je i ostalo do dan danas. Na njemu su se mnoge generacije učile igranju nogometa, a i uvijek je bilo mjesto okupljanja mještana.

Na inicijativu pojedinaca pokrenuta je akcija kako bi se ono obnovilo i dovelo na zavidnu razinu. Akcija je poprimila smisao i uključili su se mnogi kojima je želja bila da ponovno zaigraju i uživaju u malom nogometu i sportskim potezima.

Kroz višesatni program snage su odmjerile ekipe mjesnih zajednica Ljubotića, Crnih Lokava i Kočerina. Također, svoje znanje su pokazala i djeca kojima je ovo bio veliki doživljaj.

Na samom kraju veliko hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj projekt realizira. Bit svega je zajedništvo, druženje i potpomaganje. Sigurni smo da će igralište iznjedriti „Neke nove klince“ koji će svojim nogometnim znanjem stići do sportskog uspjeha.

 

Kopirati
Drag cursor here to close