Kukoč potvrđen, tko još dolazi/odlazi?
Plemići
OBJAVA: Ponedjeljak, 9. siječnja 2017. 10:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Kukoč potvrđen, tko još dolazi/odlazi?
0

Izvjestan je povratak desnog beka Zvonimira Blaića, dok su ostale priče većinom u domeni spekulacija

U Zrinjskom bi danas moglo biti živo, ne samo zbog službenog predstavlčjanja kontroverznog lijevog beka Tonćija Kukoča.

Pred novinare će i izvršni dopredsjednik Danko Šulenta, a to bi moglo značiti još službenih objava po pitanju kadra.

Prije toga, pokušat ćemo sumirati o čemu se sve spekuliralo.

U sekciji odlasci dva su se imena spominjala. Danijel Stojanović bi vrlo lako mogao otići s lijevog beka. Dokaz tomu uostalom je i dolazak Kukoča. Nezadovoljan je minutažom, navodno je Željezničar opcija.

Jasmin Mešanović? Prvi topnik Plemića nedavno je izavio da je od novinara čuo za ponudu iz Koreje, no čini se da se ne radi o potpunoj budalaštini..., mada se spominjana cijena od 250.000 eura odštete za pola godine ugovora može etiketiratiu takvom.

Dolasci? Kukoč je, ponavljamo, već tu, no gdje još Zrinjski traži ili možda već ima nova rješenja? Povratak desnog beka Zvonimira Blaića gotovo je sigurna stvar, dok se to za Gorana Zakarića vjerojatno ne može ustvrditi - on je bliži Grbavici.

Nadalje, jedna od želja Zrinjskog je i veznjak Viteza Hrvoje Barišić, dakle još jedan igrač koji je igrao Pod Bijelim brijegom, no u toj se priči nešto pita i njegov poslodavac.

Priče oko Marka Obradovića kao potencijalne zamjene za Mešanovića, ukoliko ovaj ode, vjerojatno nisu realne, prvenstveno zbog njegovog ugovora s Radnikom do 2018., dok spekulacije da Mostarci žele Slobodinog vratara Kenana Pirića vjerojatno u potpunosti treba ignorirati.

Puno više vjerojatno ćemo saznati danas od 13 sati.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.