Osjećam se odlično!

Kukoč: Pokazat ću svima zašto sam doveden u Zrinjski!

Sport / Flash | 27. 03. 2017. u 10:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u subotu pod Bijelim brijegom odigrao prijateljsku utakmicu s Olimpicom, koju je uvjerljivo dobio s 4:1. Momčilo Mrkaić, Ivan Peko, Oliver Petrak i Luka Lučić bili su strijelci za domaću momčad.

Najveći dobitak za Zrinjski u toj utakmici mogao bi biti povratak u momčad Tonćija Kukoča koji je napokon zaigrao nakon što je obnovio ozljedu u Kup utakmici protiv Širokog Brijega. Splićanin je ušao početkom drugog dijela i bio je jedan od aktivnijih na terenu.

‘Hvala Bogu osjećam se napokon spreman i gorim od želje da pokažem svima zašto sam doveden u Zrinjski. Doveden sam kao pojačanje i želim pokazati da i jesam pojačanje’, kaže za Sportske novosti Kukoč.

Bivši igrač Hajduka, Coma, Brescije, Livorna te još nekih europskih klubova uistinu je ove zime doveden kao veliko pojačanje, ili barem zvučno pojačanje. No, propustio je dobar dio dosadašnjeg dijela proljetne sezone. U Zrinjskom ima samo jedan nastup i to onaj protiv Širokog Brijega u Kupu, kada su svi podbacili, a on obnovio ozljedu.

‘Ozlijedio sam se uoči početka sezone i osjećao sam se jako loše, jer nikad u životu nisam bio ozlijeđen. Želio sam se što prije dokazati i pokazati zbog čega sam doveden, pa sam donekle bio i ljut. Htio sam se što prije vratiti i protiv Širokog Brijega sam nastupio na svoju odgovornost. Nije ispalo dobro’, dodaje Kukoč, priznavši da je iza njega vrlo teško razdoblje, ali sada je napokon gotovo.

‘Ponovno se osjećam odlično, trenirao sam svih sedam dana bez ikakvih poteškoća i uvjeren sam da moje najbolje igre tek dolaze. Želim pokazati svima da nisu pogriješili sa mnom i želim se odužiti ljudima iz kluba što su mi pružili ovu priliku’.

Kukoč je imao peh da dođe u trenutku kada je Zrinjski proživljavao igračku i rezultatsku krizu, ali 26-godišnji lijevi bočni vjeruje da će ona uskoro biti prošlost.

‘Svakome se dogodi poraz, neka mala kriza. Jedan Manchester United izgubi u Kupu od trećeligaša, pa se ne stvara tragična atmosfera. Nama se dogodila kriza, ali brzo ćemo izaći iz nje. Još uvijek smo prvi, imamo dvije utakmice kući i vjerujem da ćemo ostaviti krizu iza sebe. Najvažnije je da je dobra atmosfera, među igračima i trenera, a onda će sve doći na svoje’, zaključio je Tonći Kukoč u razgovoru za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close