Hercegovački derbi

Krstanović: U Mostaru se sigurno nećemo braniti

Sport / Nogomet | 29. 07. 2017. u 12:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovački derbi Zrinjskog i Širokog Brijega, u sklopu drugog kola Premijer lige BiH, igra se u subotu u 20.00 sati (BHT) na stadionu Pod Bijelim brijegom u Mostaru. 

Iz oba tabora nadaju se pozitivnom rezultatu, a puni samopouzdanja u Mostar stižu Širokobriježani koji od početka nove sezone igraju preporođeno te su u Europskoj ligi prezentirali potpuno drugačiji, moderni nogomet od onog kakav su prikazivali u prošloj sezoni.

''Derbiji sa Zrinjskim uvijek su puni uzbuđenja, neizvjesne i otvorene utakmice. Mi se dižemo iz utakmice u utakmicu i u Mostaru se sigurno nećemo samo braniti. Imamo kvalitetnu momčad s kojom se možemo nadati pozitivnom rezultatu'', optimističan je napadač ''Plavo-bijelih'' Ivan Krstanović.

Široki očekuje i veliku potporu navijača u derbiju, što bi trebalo olakšati put momčadi da ostane neporažena, a ako se ukaže prilika, donese i sva tri boda iz Mostara.

Trener Goran Sablić zadovoljan je što su se igrači nakon europskih utakmica uspješno okrenuli domaćem prvenstvu i da je momčad za ovu fazi natjecanja u željenoj formi. Pod Bijelim brijegom najavljuje ''dobar nogomet i dobar rezultat'', a nije za očekivati neke značajnije promjene u sastavu.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk – Barišić, Matić, Bralić – Marković, Begonja, J. Ćorić, D. Ćorić – Čabraja, Krstanović, Menalo.
Kopirati
Drag cursor here to close