Europska liga

Krstanović srušio Ordabasy na Pecari

Sport / Nogomet | 29. 06. 2017. u 20:09 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega slavili su 2:0 protiv kazahstanskog Ordabasyja u prvom susretu prvog pretkola Europske lige igranom pred oko 3.000 gledatelja na stadionu Pecara.

''Plavo-bijeli'' su odlično otvorili susret te su nametnuli svoj tempo, a stativa se Slavku Braliću ispriječila u 7. minuti da dovede svoju momčad u rano vodstvo.

Domaći su kontrolirali igru, a odličan pristup i igru okrunili su pogotkom u 37. minuti. Pablo Fontanello je srušio Ivana Krstanovića u kaznenom prostoru te je sudac Ferenc Karako pokazao na ''bijelu točku''. Siguran realizator bio je Krstanović.

U posljednjoj minuti prvog dijela susreta Krstanović je nadvisio vratara gostujuće momčadi u skoku te loptu glavom poslao u gol za udvostručenje vodstva i erupciju oduševljenja na Pecari.

U nastavku susreta Širokobriježani su dominirali terenom, a gosti su tek sredinom drugog poluvremena zaprijetili, no bezuspješno. Nizao je do kraja susreta Široki prilike i tražio treći pogodak, no rezultat je ostao 2:0.

Domaća momčad može biti zadovoljna prikazanom igrom i ostvarenim rezultatom pred uzvrat koji se igra za tjedan u središnjoj Aziji.

Kopirati
Drag cursor here to close