optimizam na pecari

Krstanović: Sablić nas je probudio

Sport / Nogomet | 13. 02. 2017. u 16:04 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg jesenas je bio nigdje, što je tabela zorno pokazala. Nakon 18. kola tim s Pecare tek je sedmi, no napadač Ivan Krstanović ne strahuje da će on i društvo igrati Ligu za prvaka. 

U pripremama su i on i Široki djelovali ozbiljno...

“Igramo puno ofenzivnije, uvijek su u završnici tri ili četiri igrača, to je nešto na čemu trener Sablić inzistira. A kada se tako igra i meni je puno lakše. Sigurno da će mi biti lakše nego u prvom dijelu sezone u kojem sam postigao samo dva gola, s čime nikako ne mogu biti zadovoljan”, rekao je u izjavi za Dnevni list. 

“Novi igrači pokazali su da su pojačanja. Generalno možemo biti zadovoljni kako smo djelovali u dosad odrađenim utakmicama, a jedan od glavnih razloga puno je bolji igrački kadar od onog iz prvog dijela sezone. Zbog toga sam optimističan da ćemo na proljeće ostvariti cilj”, dodao je te još jednom istaknuo da velike zasluge za dobro odrađene pripreme idu i mladom treneru Goranu Sabliću. 

“Jako sam ugodno iznenađen njegovim pristupom i načinom rada, a to govorim kao igrač koji je prošao dosta toga. Sigurno je da smo zahvaljujući njemu drukčija momčad od one iz prvog dijela prvenstva”, ocijenio je iskusni ofenzivac te još jednom pogleao prema proljeću. 

“Gledat ćemo samo sebe, a moglo bi pomoći i to što će Sloboda i Krupa imati nešto teži raspored. Ići ćemo korak po korak, a stvarno sam uvjeren da ćemo izboriti Ligu za prvaka i onda, nadam se, uplesti u borbu za Europu. A ne treba zaboraviti i na opciju Kupa.”

Kopirati
Drag cursor here to close