'Zolja iz Bijelog Polja'

Kožulj: Široki Brijeg se profilirao u ozbiljnu momčad

Sport / Nogomet | 10. 07. 2017. u 15:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''NK Široki Brijeg se profilirao u ozbiljnu momčad. Imali su sreću da su osvajanjem Kupa BiH dospjeli u Europu i svako sljedeće kolo za njih je veliki uspjeh. Protiv Aberdeena pokušat će izboriti prolaz u treće pretkolo Europske lige. Ne znam kakav je škotski nogomet, ali sigurno je liga kvalitetnija od Premijer lige BiH. Međutim, ispao je Glasgow Rangers od Luksemburžana, što očito govori da ima prostora za nadanje u prolaz'', prokomentirao je za Sportske novosti formu i rezultate u Europskoj ligi svog bivšeg kluba Mostarac Zvonimir Kožulj, veznjak splitskog Hajduka.

Široki Brijeg igra preporođeno od dolaska trenera Gorana Sablića, a posebno se ističu utakmice u Kupu BiH te pripremna sa Željezničarom i dvije utakmice protiv kazahstankog Ordabasyja.

''Gledao sam Široki Brijeg sa Sablićem na klupi u tri susreta na kraju sezone. Ozbiljna su momčad, uz to, nisu u dva susreta protiv Ordabasyja primili pogodak što daje dodatnu sliku o momčadi. Napredak je velik u odnosu na prošlu sezonu kada su odmah na startu ispali od malteške Birkirkare'', riječi su kojima je ''Zolja iz Bijeloga Polja'' pohvalno govorio o momčadi Širokog Brijega u današnjem opširnom razgovoru za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close