Bivši 'Plemići'

Kozić: Sad smo u GOŠK-u, dat ćemo najbolje od sebe za rezultat svoje ekipe

Sport / Nogomet | 13. 09. 2017. u 11:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od junaka GOŠK-ove pobjede u Tuzli protiv Slobode (1:0) je bio golman Dalibor Kozić koji je u završnici utakmice obranio nekoliko izglednih prilika domaćih napadača, a svoju kvalitetu koja je Lavovima donijela sigurnost u zadnjoj liniji, je dokazao i u prethodnim utakmicama svoje nove ekipe.

GOŠK je tako skupio 9 bodova i s mirom u svojim redovima dočekuje utakmicu sa Zrinjskim u Gabeli.

"Imali smo vrlo tešku utakmicu u Tuzli. Prvo poluvrijeme je bilo podjednako jer smo protivnika mogli kazniti i s još jednim golom. U drugom dijelu su nas pritisnuli pa smo se stalno branili, ali i stvarno dobro odigrali. U tome sam svojim obranama i osobno dao doprinos. Imali smo i sreće, ali i zasluženo pobijedili na kraju. Mislim da smo sveli greške na minimum", kazao je Kozić za Dnevni list.

Dobra je to uvertira za domaću utakmicu GOŠK-a sa Zrinjskim. Obje ekipe u susret ulaze s željenim rezultatima iza sebe i dobrom atmosferom.

U redovima Lavova će nastupiti trojica bivših igrača Plemića, pored Kozića će zaigrati Mile Pehar i Anto Radeljić, dok će Rijad Kobiljar nastupiti za GOŠK kao posuđeni član Zrinjskog.

"Za nas to sad nema veze, članovi smo GOŠK-a i dat ćemo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat za svoju ekipu, najavio je Kozić i prokomentirao Zrinjski:

"Zrinjski stalno dokazuje da je najbolja ekipa u ligi, ali i dosad smo stalno imali jako teške utakmice. Očekujemo da će tako biti i sad. Pokušat ćemo odigrati svoje najbolje, pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti.

I u prethodnim GOŠK-ovim premijerligaškim sezonama je upravo Zrinjski mamio najviše gledatelja na stadion u Gabeli.

"Sigurno će gosti imati veliku podršku navijača, dok su i ljudi iz Gabele i okolice također željni dobrog nogometa, tako da očekujemo dobru atmosferu i pun stadion. Mi na terenu se nadamo i podršci naših navijača", zaključio je Dalibor Kozić.

U zadnjoj liniji je protiv Slobode u Tuzli svoj debi upisao i stoper Anto Radeljić kojeg su u Gabeli dugo čekali.

"S Antom smo dobili na čvrstini, on je ipak provjeren igrač koji je nastupao u prvaku države. Puno će nam značiti u nastavku prvenstva. Dosad smo primili 9 golova, očekujem da ćemo sad biti još bolji u obrani", kazao je čuvar mreže GOŠK-a.

Kupa BiH je Gabeljanima donio za protivnika TOŠK iz Tešnja s kojim će igrati sljedeće srijede.

"Mislim da smo imali sreće jer je tu već nekoliko premijerligaških parova. Ali vidjet ćemo i kakve su ambicije kluba po tom pitanju i u kojem sastavu ćemo istrčati u Tešnju jer poslije te utakmice gostujemo izravnom rivalu za ostanak u ligi, Čeliku u Zenici. Ipak mi u ovom trenutku smo koncentrirani na Zrinjski i o TOŠK-u ćemo razmišljati tek iza utakmice s Zrinjskim.

Kopirati
Drag cursor here to close