Košarkaši ipak putuju na turnir u Skopje
mane se rapa
OBJAVA: Četvrtak, 13. srpnja 2017. 15:57
IZVOR: Fena
AUTOR: S.K.
Košarkaši ipak putuju na turnir u Skopje
0

“UOKS BiH naišao je na razumijevanje stručnog stožera s kojim je obavio razgovor”

Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH saopćio je da će muška seniorska reprezentacija ipak putovati na turnir u Skopje.

Teška financijska situacija u kojoj se nalazi KSBiH dovela je u pitanje nastup bh. muške seniorske reprezentacije na turniru u Skopju, te u pretkvalifikacijskim mečevima za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

“UOKS BiH naišao je na razumijevanje stručnog stožera s kojim je obavio razgovor i koji je svjestan teške situacije u kojoj se Savez trenutno nalazi. Postignut je dogovor da naša reprezentacija putuje u Makedoniju autobusom, s obzirom na to da nema dovoljno sredstava za putovanje avionom”, navodi se u saopćenju.

Dalje se ističe da zajednički stav UOKS BiH i stručnog stožera seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine jeste da zbog dobrih odnosa koje Savez ima sa Košarkaškom federacijom Makedonije, ne bi bilo korektno da se učešće otkaže u posljednjem trenutku te da će mečevi u Skopju puno značiti bh. timu kako bi što spremniji dočekao pretkvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Seniorska reprezentacija u Skopje putuje u utorak, 18. srpnja a na
turniru "Trofej Makedonije 2017" odmjerit će snage sa Nizozemskom, Portugalom i domaćinom Makedonijom. 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.