Kolašinac rekao 'da' Juventusu, ali pod jednim uvjetom
Via Serie A
OBJAVA: Utorak, 10. siječnja 2017. 12:44
IZVOR: Fena
AUTOR: S.K.
Kolašinac rekao da Juventusu, ali pod jednim uvjetom
0

Čini se da je sve dogovoreno, ali vrijeme transfera ovisi o Patriceu Evri

Sead Kolašinac prihvatio je transfer u Juventus, ali će doći u siječnju samo ako klub napusti Patrice Evra, javlja Sky.

Predstavnici stare dame Giuseppe Marotta i Fabio Paratici u ponedjeljak su se u centru Milana sastali s FIFA agentom Giacomom Petralitom, koji je poznat kao posrednik prilikom transfera između Italije i Njemačke.

Čini se da je sve dogovoreno, ali vrijeme transfera ovisi o Patriceu Evri. Naime, ako Francuz ovoga mjeseca napusti Torino, Kolašinac će stići u januaru za 3-4 miliona eura, prenosi Goal.

Schalke će tako zaraditi barem nešto i moći će dovesti zamjenu. Međutim, ako Evra ostane u klubu, Juventus će bh. reprezentativca dovesti tek na ljeto i to kao slobodnog igrača.

Dodajmo i da je Evrin agent Federico Pastorello izjavio kako je Francuz "zbunjen i kako još nije odlučio ništa o svojoj budućnosti".

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.