Kazne za Zrinjski, Sarajevo, Čelik
Savez trenira strogoću
OBJAVA: Četvrtak, 9. ožujka 2017. 16:08
IZVOR: Fena
AUTOR: S.K.
Kazne za Zrinjski, Sarajevo, Čelik
0

Zrinjski je kažnjen s ukupno 3.000 KM za propuste u organizaciji i pirotehniku u utakmicama sa Krupom i Širokim

Disciplinska komsija Nogometnog saveza Bosne i Hecegovine kaznila je FK Sarajevo sa 5.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmica 19. kola i Kupa BiH te neprimjernog ponašanja navijača u meču 20. kola protiv Olimpica na Otoci.

FK Sarajevo kažnjeno je sa 2.500 KM zbog propusti u organizaciji utakmice 19. kola protiv Viteza, dodatnih 1.500 zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici 20. kola protiv Olimpica te sa 1.000 KM zbog upotreba pirotehničkih sredstava tokom meča Kupa BiH protiv Travnika.

Nogometni klub Čelik kažnjen je sa 4.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 19. kola protiv Zrinjskog, kašnjenje početka utakmice osam minuta, te upotreba veće količine pirotehničkih sredstava.

Čelik je kažnjen sa dodatnih 1.500 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča 20. kola protiv Viteza.

Zrinjski je kažnjen s ukupno 3.000 KM, od kojih 1.000 zbog propusta u organizaciji utakmice 20. kola protiv Krupe, a 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice Kupa BiH protiv Širokog Brijega i upotrebe pirotehničkih sredstava, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.