Katanec: Imamo igru, slavit ćemo na Grbavici
Zrinja na Grbavici
OBJAVA: Petak, 5. svibnja 2017. 17:11
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Katanec: Imamo igru, slavit ćemo na Grbavici
0

“Na Grbavici je Željo uvijek opasan, ima navijače, ima sada i tu novu tribinu. Pa ipak, mi tamo idemo po tri boda”

“Pred nama je jako važna utakmica. Ako pobijedimo, titula će 90 posto biti naša. Nakon toga do kraja još imamo Sarajevo kod kuće, ali to ne bi trebala biti teška utakmica kao ova koja nas čeka u subotu”, izjavio je uoči subotnjeg derbija na Grbavici stoper Zrinjskog Matija Katanec.

Defanzivac Mostaraca uvjeren je da on i njegovi suigrači imaju razloga biti optimistični.

“Imamo igru, zbog toga sam uvjeren da možemo dobiti na Grbavici. Moglo bi se reći i to da nam nedostaje koncentracije u završnici, ali skupit ćemo se svi u ova zadnja četiri kola i dati maksimum, što vjerujem da će biti dovoljno da dođemo do cilja”, izjavio je za Dnevni list.

Želju ne doživljava kao rivala koji melje sve pred sobom, ali...

“Nisu u formi, u laganom su padu. Ali na Grbavici je Željo uvijek opasan, ima navijače, ima sada i tu novu tribinu. Pa ipak, bez obzira na sve to, mi tamo idemo po tri boda”, rekao je.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.