Ne isključuje povratak

Karačić: Kada bi došla ponuda Zrinjskog, ne znam bi li ju prihvatio

Sport / Nogomet | 28. 12. 2016. u 12:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlaskom Vinka Marinovića s klupe Zrinjskog počele su se množiti brojne spekulacije, a jedno od imena koje se spominje kao potencijalni nasljednjik je ono Branka Karačića

“Ultrasi su sjajni navijači, po meni najbolji u BiH i tko ne bi onda volio da vodi Zrinjski? Mada, meni je teško sada komentirati da li bih prihvatio ponudu Mostaraca. Ono što vam odgovorno tvrdim, niko me još uvijek nije zvao", rekao je Karačić za SportSport.ba.

"Po meni Zrinjski igra najbolje, ima najvatrenije navijače i mislim da će biti prvak, bez obzira na događaje u posljednje vrijeme. Ja sam prije samo par mjeseci otišao iz BiH, a i dalje pratim bh. ligu i mogu vam reći da je sve bolja".

Kaže da se našao u određenim kombinacijama za novi angažman u bh. nogometu, u kojem je radio u Širokom, Zrinjskom i Vitezu, ali da nije bilo konkretne ponude. 

"Imao sam kontakte s nekim ljudima koji su me htjeli preporučiti u pojedine klubove, ali za sada ništa. Odmaram i vjerujte da baš uživam u odmoru. Vidjet ćemo što će biti kasnije", kazao je Karačić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close