154. vječiti derbi

Kaos nakon derbija Zvezde i Partizana: Potukli se igrači, intervenirala i policija!

Sport / Nogomet | 18. 04. 2017. u 17:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je odigran 154. vječiti derbi, a Partizan je s 3:1 pobijedio Crvenu Zvezdu na Marakani u 1. kolu Lige za prvaka. Za crno-bijele su strijelci bili Leonardo (21' i 79') i Tawanba (68'), a za Zvezdu Boakye (48').

Međutim, nakon susreta se najmanje pričalo o onome što se događalo na terenu s obzirom na to da je došlo do velikog obračuna među igračima.

Srbijanski mediji pišu da su se u tunelu stadiona potukli veznjaci Guelor Kanga i Everton Luiz, a ostali suigrači su ih razdvajali. Morali su reagirati i redari, a intervenirala je i policija, prenosi Goal.com.

"Kanga je krenuo na našeg igrača, intervenirala i policija, ali mislim da nije bilo udaraca. To je normalno za derbi," prenosi MozzartSport izjavu Partizanovog braniča Bojana Ostojića.

A već tradicionalno, zabilježen je i sukob i među navijačima. Tako su se navijači Partizana uoči utakmice obračunali s policijom, a čitav susret su pratile bakljade.

Podsjetimo, trojica policajca u utorak su lakše ozljeđena u incidentu u blizini stadiona Rajko Mitić uoči derbija između Partizana i Crvene zvezde, kada ih je kamenicama gađala skupina navijača, doznaje Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close