Kajkut krenuo u inozemstvo, a osvanuo u Želji
Novi napadač
OBJAVA: Srijeda, 9. kolovoza 2017. 22:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Saša Kajkut Željo Potpis
1

Kajkut je napustio Zrinjski prije mjesec dana kako bi pronašao klub u inozemstvu, međutim karijeru će nastaviti na Grbavici.

Saša Kajkut je novi napadač Željezničara, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Kajkut je prošle sezone igrao za Zrinjski i Krupu, a prije toga nastupao je za Kozaru, Borac, Čelik, u Hrvatskoj za Karlovac, Zadar i Pomorac. Igrao je još u Moldaviji (Sheriff), Azerbejdžanu (Baku), Hong Kongu (South China) i Grčkoj (Kerkyra, PAE Veria)

''Drago mi je da sam tu na Stadionu Grbavica i da ću konačno zaigrati u plavom dresu. Pred nama je dosta izazova u novoj sezoni, ali ja sam spreman, jedva čekam da počnem sa treninzima i da dobijem priliku da zaigram'', kazao je Saša Kajkut za službenu web stranicu FK Željezničar.

''S obzirom na igrački kadar koji imamo i analizu koju smo napravili smatram da igrač nogometnih i ljudskih kvaliteta poput Kajkuta može puno pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Vrlo bitno je da smo dobili provjerenog igrača koji nam moze pomoći odmah i dati doprinos na terenu'', kazao je šef struke, Admir Adžem.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Uskoro Eto
1. Uskoro Eto
prije 7 dan.
Pošao u inozemstvo, pokvario se autobus do sarajeva , a željo kupi sve što je u zrinji igralo!
+14
-0
0
BA
Chrome