Omladinski nogomet

Kadeti Zrinjskog osvojili 12. Memorijal Miroslav Mican Kordić

Sport / Nogomet | 14. 07. 2017. u 16:32 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je na pomoćnom terenu stadiona HŠK Zrinjski održan 12. memorijalni turnir Miroslav Mican Kordić.

Nastupile su kadetske ekipe HNK Čapljina, HNK Stolac, HNK Sloga Uskoplje i HŠK Zrinjski.

Zrinjski i Čapljina odigrali su prvi susret - slavili su Plemići rezultatom 4:1 ( Lucciano Lovrić x2, Marino Sabljić i Denis Muselimović ). Nakon tog susreta odigrana je utakmica između Stoca i Sloge, a uspješnija je bila momčad Stoca koja je slavila rezultatom 1:0 ( Jovan Škrba ).

Nakon odgranih susreta razigravanja, odigrane su utakmice za prvo i treće mjesto. U dvoboju za treće mjesto između Čapljine i Sloge, uspješnija je bila ekipa iz Uskoplja, koja je slavila rezultatom 2:1 ( Franjo Posavac, Petar Trbara, Alija Šuta ).

U dvoboju za prvo mjesto između Zrinjskog i Stoca, uspješnija su bili domaćini koji su slavili rezultatom 2:0 ( Lucciano Lovrić i Patrik Bošnjak).

Nagrade za najboljeg strijelca, vratara i igrača turnira pripale su nogometašima Zrinjskog. Tako je nagrada za najboljeg strijelca turnira pripala Lucianu Lovriću, koji je postigao tri pogotka na turniru, nagradu za najboljeg vratara osvojio je Andre Gardavski, a najbolji igrač turnira je Gabrijel Čoko.

Nagradu za Fair Play osvojila je momčad Čapljine.

Nagrade igračima i klubovima uručili su bivši igrači i legende Zrinjskog, Krešimir Kordić, Igor Melher, Mario Maka Ivanković, Elvis Margeta, Tihomir Tiki Skoko, Saša Papac, kao i unuk pokojnog Miroslava Micana Kordića, Nikola Rotim te sadašnji član Zrinjskog, Marjan Ćavar, koji je do ove sezone nastupao za juniore. 

Kopirati
Drag cursor here to close