Zeničani via Hercegovina

Jusufbegović Čelikovce dovodi u Međugorje

Sport / Nogomet | 02. 02. 2017. u 15:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Čelika završili su u Zenici prvi dio priprema za nastavak prvenstva i danas otputovali u Međugorje, gdje će se uigravati i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Čelikovci će u Međugorju boraviti deset dana, do 12. veljače, a na popisu trenera Nedima Jusufbegovića trenutno se nalaze 24 igrača. Stručni stožer je na kraju zimskog prelaznog roka imao pune ruke posla, jer se u svlačionici pojavio puno veći broj nogometaša nego što to jednoj premijerligaškoj ekipi treba u prvenstvu.

U Hercegovinu su otputovali: Branislav Ružić, Ratko Dujković i Semir Bukvić, Emir Jusić, Vernes Islamagić, Anes Duraković, Bojan Regoje, Dino Jurković, Safet Šivšić, Senad Husić, Eldin Mašić, Enis Sadiković, Duško Sakan, Semir Pezer, Aldin Šišić, Haris Hećo, Fenan Salčinović, Armin Duvnjak, Anes Haurdić, Danijal Brković, Tarik Adilović, Joco Stokić i Hanan Adilović.

Zbog ozljeda Jasmin Smriko i Ante Hrkać ostali su trenirati u Zenici i naknadno će se priključiti ekipi u Međugorju, kao i Haris Dilaver, koji je danas potpisao ugovor nakon povratka iz Grčke.

Na nekoliko igrača koji su do sada trenirali s prvom ekipom trenutno se ne računa, tako će mladi golman Aid Vehabović biti posuđen ekipi FK Rudar iz Zenice, dok se Dženis Huseinspahić, Goran Popović i Almir Pliska mogu dati u potragu za novim klubom.

U klubu još nisu uspjeli da naprave dogovor s iskusnim Aldinom Džidićem, zbog administrativnih problema, a za dan-dva bit će poznat i status bivšeg reprezentativca Adnana Zahirovića, koji još uvijek pregovara oko inozemnog angažmana.

Kopirati
Drag cursor here to close