Josip Bevanda odlazi s dužnosti direktora NK Široki Brijeg
Pecara
OBJAVA: Srijeda, 28. prosinca 2016. 14:16
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Josip Bevanda
1

Bevanda odlazi s porukom da klub “u što skorije vrijeme izabere novo klupsko vodstvo”

Dugogodišnji direktor Nogometnog kluba Široki Brijeg Josip Bevanda više neće obnašati ovu dužnost zbog isteka mandata 31. prosinca 2016. godine.

“Bevanda se na odlasku zahvaljuje svim suradnicima iz vodstva kluba, radnoj zajednici, trenerima, igračima i navijačima NK Široki Brijeg, svima koji su proteklih godina svojim radom ili potporom na bilo koji način doprinijeli uspjesima kluba, uz želju da se u što skorije vrijeme izabere novo klupsko vodstvo i NK Široki Brijeg zadrži stečenu razinu ugleda i sportskih rezultata, a po mogućnosti i da ih nadmaši”, stoji u klupskom priopćenju. 

“Nogometni klub Široki Brijeg, uz iskrenu zahvalu na svemu učinjenom, želi gospodinu Bevandi sve najbolje u budućnosti”, poručili su s Pecare. 

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Brtovic Tatarski
prije 271 dan.
Vidi mu glave ko da mu je ROJS uzor!!!   :D   :D   :D
+4
-2
0
FR
Chrome