Bordo tim se predao?

Janjoš: Europa ostaje cilj, Zrinjski je najbolji

Sport / Nogomet | 23. 01. 2017. u 09:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije priprema u Sarajevu i 12 treninga u teškim vremenskim uvjetima po snijegu i niskim temperaturama, FK Sarajevo svoje je operacije preselilo u Čitluk, gdje će igrači pod paskom trenera Mehmeda Janjoša raditi do 29. siječnja.

Šef struke je zadovoljan, a raduje ga i velika mogućnost da na Koševu ostane ponajbolji igrač...

“Što se tiče igračkog kadra, to su igrači koje smo zatekli i imaju ugovore. Mislim da je dobar tim i da je pokazao da zna i umije, s tim što mi u stručnom stožeru očekujemo da ti igrači još više daju”, rekao je Janjoš pa se osvrnuo na situaciju sa Harisom Duljevićem.


Povezivan je povremeni reprezentativac s nekim zvučnim europskim imenima. Navodno su dva kluba iz Bundeslige i škotski Celtic zainteresirani za ofenzivca Sarajeva, međutim Janjoš tvrdi da će najbolji igrač najvjerojatnije ostati na Koševu.

Osnovni cilj Sarajeva je, istaknuo je strateg Sarajlija, Europa - iako je vodeći Zrinjski na samo plus četiri...

“Naravno da i ove godine klub ima tu namjeru, bez obzira na to što smo prije desetak kola bili u teškoj poziciji. Sada smo drugi na tabeli i osnovni cilj Sarajeva je da ove godine izađe u Europu”, rekao je pa objasnio zašto toliko cijeni Zrinjski.

“Objektivno, najbolja ekipa u Premijer ligi BiH je Zrinjski, koji ima jedan kontinuitet. Mislim da su oni pokazali kako treba raditi, ne mijenjati puno ekipu, dovoditi ciljane igrače..., imaju infrastrukturu i jednostavno su najbolji.”

“Pogledajte njihove transfere, ne gomilaju igrače i dovode ono što im treba, stabilan su klub s odličnom upravom..., bez obzira na to što ja mislim da su Sarajevo, Željezničar ili Široki Brijeg sjajne ekipe.”

Sarajevo u Čitluku planira odigrati provjere protoiv Brotnja i Veleža.

Kopirati
Drag cursor here to close