Sarajevo - Zrinjski

Janjoš: Derbiji neće odlučiti prvaka

Sport / Nogomet | 07. 04. 2017. u 09:57 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Derbi utakmica trećeg kola nogometne Lige za prvaka BiH između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju na Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović-Hase'.

Momčad Mehmeda Janjoša, koji je na trećem mjestu s 47 bodova, u prošlom je kolu u Tuzli svladala Slobodu s 2:0 čime se ponovno uključila u borbu za titulu, dok su Mostarci na svom terenu remizirali s drugoplasiranim Željezničarom 0:0.

Uoči utakmice trener 'Bordo' momčadi očekuje zahtjevnu utakmicu.

''Zrinjski je prvi na ljestvici, protivnik koji je fenomenalno vođen, mislim da su primjer kako treba raditi u BiH. Ne gomilaju igrače i imaju sjane rezultate. Ali mi imamo svoju računicu'', rekao je Janjoš.

Smatra da je pobjedom u Tuzli u prošlom kolu njegova momčad trasirala put ka Europi, dodavši da je nakon toga lakše "napasti trofej".

''Mislim da u play-offu ne možemo svi pobjeđivati stalno, treba skupljati što više bodova. Svaka utakmica je važna i svaka pobjeda je tri boda. Ne mislim da će derbiji odlučiti prvaka naše zemlje'', poručio je Janjoš.

Dodao je da je Sarajevo okrenuto samom sebi i da ne vjeruje da ih Zrinjski može iznenaditi.

''Derbi utakmice može odlučiti pojedinac i neki potez, kao i navijači. Mislim da će Zrinjski ići na pobjedu, bodovna razlika je mala i sve utakmice se moraju ići na pobjedu. Imamo problema s ozljedama, ali imamo dovoljan fond igrača, Saše Balića i Saše Novakovića sigurno neće biti. Crnkić se vraća poslije kartona, mislim da imamo momčad koja može odgovoriti zahtjevima'', zaključio je Janjoš.

Utakmica između Sarajeva i Zrinjskog igra se u nedjelju od 19.00 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close